Может обратные билеты выгоднее брать через какой-то польский сайт?
є дві основні польські системи продажу автобусних квитків, ті рейси, на котрі через інтернет продаж є - є або в одній, або в іншій. У кожної з цих систем є купа агентів (тобто той самий інтерфейс і ті самі місця, але на різних сайтах). Який з цих сайтів для кожної з систем є основним (тобто хто з групи сайтів-клонів є основним, а хто агентами основного) - я точно не знаю , маю підозру що "материнськими" є сайти voyager.pl та eurobus.pl
Але від аґентів певна користь теж інколи є, наприклад ось-тут
http://forum.railwayclub.info/index.php?topic=115595.msg375983#msg375983коли з одного з аґентів можна вичавити квиток, який не дає основний сайт.
Але по суті там тариф на рейси в Україну приблизно той самий що й при покупці в Україні. А різниця у вартості проїзду скоріше ситуативна, у загальному випадку трішки дешевше може бути і там і сям, треба порівнювати у кожному конкретному випадку.
Інша справа, що якщо Ви переймаєтесь тим, щоб було дешевше і знаєте дату своєї подорожі завчасно - то у такому разі Вам доцільно
не користуватись автобусами Варшава - Львів. Бо на внутрішньопольських рейсах бувають спецпропозиції при цьому досить щедрі - і у деяких автобусних перевізників (наприклад у Polski Bus бувають квитки Варшава - Люблін за символічну ціну, але я б ними не їхав, бо з Варшави до Любліна автобус сильно довше поїзда їде), і у залізничних перевізників (і wikendowa biletomania на потяги PKP IC (квитки по 29 злотих на TLK) і super-bilet на потяги PR(по 9, 19 і т.д. злотих на IR). А на автобуси Варшава - Львів жодних спецпропозицій немає і навряд-чи колись буде.
Тому найдієвіший спосіб скоротити витрати на проїзд з Варшави до Львова - знайти комбінацію внутрішньопольського рейса, на котрий є гарна спецпропозиція і автобуса на залишкову ділянку до Львова.
Найдешевший варіант - піймати по 29 злотих по wikendowa biletomania квиток на TLK з Варшави до Перемишля і далі відомим способом (маршрутка до Медики, пішки в Шегині і маршрутка до Львова), але цей варіант виходить кривою дорогою і мало варіантів по часу.
Оптимальний за співвідношенням ціни і часу (на мій смак) і навіть може швидше ніж прямий автобус - вийде піймати спецпропозицію на поїзд з Варшави до Любліна і далі з Любліна до Львова поїхати автобусом. Тут головний недолік - вокзал і автовокзал в Любліні не поряд.