А взагалі мені важко зрозуміти квести з компостерами...
Ну так стало нещодавно, після того, як поміняли правила і тепер той день, в котрий можна почати використовувати квиток треба вибрати при покупці квитка - компостери - перетворились на суцільні незручності і жодних переваг для пасажирів не дають
А раніше, коли куплений квиток можна було почати використовувати будь-коли протягом 60 днів - від компостерів користі було більше, ніж незручностей.
В першу чергу - компостери давали певним групам пасажирів можливість гаяти значно менше часу на покупку квитків.
Якщо раптом хтось їздить по якомусь напрямку не зовсім регулярно, але вцілому часто, наприклад раз на 2-5 днів - квитки можна купувати одразу штук по 5-10 за раз постійно маючи їх запас і поповнюючи його коли лишається 1-2 квитки. А потім коли прибігаєш на поїзд за хвилину до відходу - просто дістав квиток з запасу і в компостер тиркнув і все.
Знову ж таки, тоді крім квитків були талони - де вказана відстань в кілометрах і термін чинності- такий талон пхаєш у компостер що друкує поточну станцію і час - і вже маєш квиток на будь-який напрямок від поточної станції до будь-якої станцій на відстані не більшій ніж номінал талона. Талон на 30 км - була моя улюблена штука, неодноразово їх купував, дуже зручно було.
Я все ще сподіваюсь що може відіграють назад і повернуть талони і можливість компостувати квиток протягом 60 денного терміну.