Тсю, то най би собі був чернівці-мск, а доїжджав би до чернівців, коли міг. Їздить он собі чернівці-бд з усі табличками/бумажками, хоч і не доїжджає до бд.
... і формування ковельське, на Чернівці по обігу через Москву. ГКУЗ подавав діаметральну пропозицію: Москва-Луцьк, формування Львів, по обігу через Москву. Тобто, сам принцип по обігу через Москву не є чимось "неприйнятним". Також є окрема тема Москва-Рахів з вивільненням цілого складу, що зараз обслуговує 605/606. Однак причетні на даний час "соціально орієнтовані", і не можуть "економити рухомий склад", бо це спричинить до соціальної напруги в прибирально-мийних колективах, які можуть зазнати суттєвих скорочень.
Логіка ЦЛ така: навіщо нам продовжувати Москва-Львів до Чернівців, коли ми запустимо новий Чернівці-Львів-Здолбунів-Київ, і байдуже, що він менш затребуваний, ніж Москва-Львів-Чернівці, головне, аби були нові робочі місця... а це завжди переростає у "щиру та непідробну" підтримку з боку трудового колективу.
Повністю погоджуюсь з кожним словом. 605/606 з таким графіком є ідеальний, зранку ти у Львові, встигаєш все зробити і після обіду виїхати назад додому. Часто ним користуюсь Ворохта-Львів-Ворохта. Відколи себе пам"ятаю він завжди тут їздив))) Правда в сиву давнину по Ворохті мав схрещення з приміським Ділове-Коломия 21:00, но це таке вже)
А тепер собі уявіть, що це буде Москва-Рахів, і економія цілого складу, котрий може курсувати, як Львів-Чернівці.
Хочу звернути увагу форумчан на одну проблему яку уз вже цілий рік ігнорує -це невивіз Львів-Чернівці на ранкове прибуття до Львова та вечірнє відправлення . 701/702не справляється з паспотоком.
Найгірша ситуація по пятницях неділях та середах.(не курсує 701/702)
Тому пропозиція-назначити 500й Львів-Чернівці по пятницях неділях та середах перестійним складом від 73/74 орієнтовним розкладом Львів17.30-Чернівці 23.00-0000-Львів5.30.
Обслуговування по Львову з 5.30до 10.00-мусять встигнути
Спробуйте уявити видовження 117/118 з Чернівців до Львова (формування - Кив). І на такий варіант був би пасажир... і до Ларги і до КП, і до Новоселиці, бо так виходить, що пасдеп навмисне розриває цілісні регіони на окремі території, а потім дивується "ми ж не причетні до сепаратизму".
Звісно це все до масової появи МВРС'ів у регіоні.
А чому тоді 605/606 Львів -Рахів не скасували минулого року?? І яка буде альтернатива тому поїзду? Хіба отой 57/58 пустять Київ -Рахів через Львів, або 357/358 Гуцульщина" через Львів. Бо з Одеси, Кременчука (на Ворохту) і Харкова то не є заміна...
Їм вистачило того, що побачили реакцію на скасування 601/602, а тут ще й ясінянські покровителі прийшли із Харків-Рахів та Одеса-Рахів... і якось вже не пасувало скорочувати Львів-Рахів.
Можна подивитись на проблему під іншим кутом: кому потрібен приміський о 3:50 з ІФ на Рахів у виконанні М62 + 2 ЦМВ? Хіба ті ЦМВ не можна причіпити до чогось більш окупного та затребуваного?
Навіть по ІФ їх можна чіпляти до умовного 57, і буде більше користі. + економія "гірських ниток". Можна вигадати щось більш вишукане на зразок такого:
Пасдеп мріє 605/606 "закопати" назавжди. Аргументація - нема чим тягати стільки поїздів у гори.
Ну то нехай "прикопає", що він пустив "бруньку" у вигляді Перемишль-Рахів чи 57 чи ще якогось... в т.ч. Рахів-Коломия-Чернівці зі орієнтовним наявним графіком на гірській ділянці, а з Чернівецького боку може бути видовженим кудись до Дніпра... через Могилів-Подільський (з беззупинковим транзитом Молдовою + нормальний тариф за транзит). Над цим працює Чернівецька ОДА.
Ну, як на мене, то нехай краще одразу закладають можливість витягувати на Бердянськ... Бо зараз рухомого складу стає все менше, а на Азовське море більшість людей (що мені відомо) не змогли виїхати саме через відсутність прямого поїзду із Заходу на Бердянськ... (я не беру до уваги причіпні вагони із середини літа).
Вони так і закладають - прямим текстом, чорним по білому "на літній період".
Ідея з гіпотетичним 057/058 не погана. Це дійсно "ні нашим, ні вашим". Можна поки не чіпати багатострадальний 043/044. Зберігається обіднє (і любиме) відправлення на Рахів з Києва.
тому 43-му як пороблено.
Трохи момедитував і дійшов до такого висновку:
якщо у складі 43/44 франківцям будуть належати тільки половина вагонів у трьох складах ( 3 * 10 = 30 ), то формально це скорочення РС на 25% ( із наявних 40 вагонів до 30 ), однак навантаження на провідників (по трудогодинах) виросте більш як у 2 рази, що в сумі дасть приріст 1,5 рази... то де тут скорочення обсягу праці??? це тільки при 10 вагонах, а інші три десятки нехай формує Запоріжжя і ... аж до Рахова.
Я не бачу тут дискримінації франківців... пасдеп не уміє рахувати....
не буде жодного "напруження" у франківчан!!! Ба більше, ріст зайнятості у 1,5 рази при щоденному екіпіруванні 10 вагонів з циклом обігу 3 доби.
Хіба я не правий? Ч я щось не врахував?
В альтернативному випадку, нехай роблять як із 13/14 Солотвино/Ужгород - Костянтинівка: двогрупний, формування Ужгород, з обігом груп по Костянтинівці. Чому там можна, а тут "руки криві" і голова забита половою?