21-22.09.2020 р.
Дніпро-Гол. – Одеса-Гол.
Вагон – 07К ПРИДН
Ціна – 519,54 грн.
Квитки почав моніторити десь за 1,5 тижні до поїздки, нам потрібно було 2 місця. На той час в продажу були лише верхні купейні місця у вагонах 07 та 08, а також трохи плацкартних. Було сподівання, що ще з'являться квитки у дешевші вагони, але після 5 днів моніторингу нічого так і не з'явилось, а 8 вагон розпродався майже повністю. Тому вирішив брати те, що є в наявності.
Коли з дівчиною приїхали на вокзал, то потяг вже стояв і посадка тривала. Тому швиденько зайшли до вагону, я щось і забув глянути якого року вагон та хто й коли його КВРив (трохи фото в купе зробив, може хтось з форумчан так впізнає, що за вагон такий). Біотуалет був (чистий), кондиціонер працював на початку поїздки, полиці – червноний дерматин , м'які, вікна-склопакети. Але поличка для речей над 2 полицею якось дурнувато зроблена – вона занадто виступає над пасажирською полицею, тому я пару разів зачіпався об неї. Розетки були лише в коридорі. Індикатори зайнятості туалетів – в коридорі (працювали).

Провідники – бачив лише жінку років 45, працювала без нарікань.
Сусіди – пара передпенсійного віку, які їхали з Дніпра до Одеси-Східної. При чому збиратись вони почали коли ще й 5-ї ранку не було, тому я після того вже й не спав. Загалом, вночі поспати не дуже вдалось . Шумоізоляція вагона слабенька, було чути все, що відбувається під вагоном. А також в самому купе весь час щось торохтіло: чи то замок в дверях, чи то східці на 2 полицю – вирахувати не вдалось. Я аж з розумінням згадав колегу Emblaze, який не любить нічні поїздки.
Я давно не їздив «Скіфією», тому все ж таки трохи покритикую графік. Криворізьких причепок уже давно немає, а й досі є та дурнувата стоянка по П'ятихатках-Пас . Виходить, що ті приблизно 110 км між П'ятихатками і Знам'янкою поїзд більше стоїть, аніж їде: П'ятихатк-Пас – 35 хв. / назад - 52хв. , П'ятихатки-Стик – 22 хв. / назад -20 хв (ну тут хоч причина поважна), Знам'янка-Пас – 23 хв / назад теж – 23хв. (тут теж причина зрозуміла). Якби ту неадекватну стоянку по П'ятихатках викинути, то можна було б пізніше поїзд відправляти з Дніпра і людям, які працюють до 18-ї, простіше було б на нього встигнути.
Оцінка 8/10 (зняв бали за торохтіння та хрінову шумоізоляцію)