Ще в Бад Шандау зайшли у візит-центр національного парку. Він сучасний, інтерактивний та інформативний. Коштує 4 євро (за наянвість квитка на громадський транспорт на цей день дають знижку на 1 євро)
У мене недопланована подорож у ті краї, у мене є проблема - не знаю як взяти місця ночівель, щоб наплічник з собою не носити надто довго.
Там є десь камери зберігання? Може в цьому інфоцентрі? Люди пишуть на форумах що магазини поблизу залізничної станції згодні посторожити сумки, але там обмежені години роботи. На станціях - камер зберігання точно немає, я перевіряв.
У мене є такі побажання по цих краях:
хочеться:
1. покататись на трамваї в Бад Шандау, і раз тут ви розрекламували - то дійти потім від Lichtenhainer Waserfall до Kuhstall і може до Kleiner Winrberg. Далі навряд-чи (хіба-що якби логістика вимагала)
2. міст в Бастаї
3. таки на Кеніґштайн залізти я хотів-би, якщо сил вистачить
4. і в Грженсько до Правчицьких воріт потрапити і потім якось потрапити на човник в Edmundova soutěska
Планую на 2 ночі взяти готель у Дечині, щоб зайві речі там лишити, а все це відходити з мінімально завантаженим наплечником. Але може одночасно і Грженсько і Бад Шандау і Бастай не вийде за 1 день, тоді доведеться щось на 2-й день відкладати і тоді проблема з сумкою стає у повний зріст.