Дзвонили мені сьогодні двоє керівників полтавської дільниці навколо моєї фб-шної ситуації (яка, виявляється, десь там в Фактах виплила), ну і кагбе натякнув, що у львівській екс-Галичині останні років 15 як мінімум такого свинства бути не могло в принципі - що стосується стану вагонів, що їх чистоти, що обслуговування провідниками. Відповів, що все знають, грязнулями себе визнають, але за 1.5 год в пункті формування нічого зробити не встигають.
Якщо не покращили "Правила...", то там є фраза "вологе прибирання на шляху прямування", і зазначено скільки разів на добу.
І оце щастя, власне, усього лиш не встигають помити в пункті формування. Але допоки КШ люто лобіюватиме існування цього сабжа, матимемо регулярно отакий страх Господній.
А тут варто згадати про вирішення, яке очікує на свою реалізацію:
http://forum.railwayclub.info/index.php?topic=123090.msg494363#msg494363 (і ще +/- 1 сторінка у тій темі)
Хіба я пропоную щось надскладне, чи наднепотрібне? Чи то так важко підтримати зацікавленим форумчанам? Дайте причетним 100 посилань на цю пропозицію, і воно повинно якось подіяти на них. Паралельно я зараз просуваю 357 на 20:05 із Києва... тому у комплексі все повинно склеїтись у головах причетних у єдиний цілісний логічний пазл, але саме на цей поїзд 143/144+149/150 в мене немає зараз часу, тому долучайтеся до спільної справи.