22:35 Тернопіль - Рахів 9:43
далі треба під'їхати автобусом до Солотвина (НЯР найближчий - о 10:50, приїде у Солотвино коло 12) і перейти у Сигіт.
Дякую. Навіть і не знаю, чому я відразу відкинув той варіант Андерсена.
@Andersen, а реально встигнути в Сігеті на 14:32, якщо їхати Рахів 10:50-12:10 Солотвино?
Можете взяти таксі до кордону і однозначно встигните. На кордоні жодних проблем. Це не Шегині :)
А скажіть ще, колеги (Іван може більше володіє інформацією), як зараз 357 в горах справляється з графіком?
Проблема не в яремчансько-рахівських горах, в чортківсько-заліщицько-стефанештових пагорбах. Минулого тижня до Городенки все було вчасно. Це трохи лотерея - все залежить від придатності конкретного лока. В приваті можу дате тел когось із рахівських залізничників... можете самі в них розпитати коли і як "туман чи роса" заважає локомотивам виконати графік.
Дякую. Словом, чистий фарт.
Саме так.
Обов'язково відпишусь. До речі, можна би створити окрему гілку, куди кидали би лайфхаки з варіантами (оптимальних)логічних маршрутів для таких поїздок ближньо(і не тільки)-європейських напрямків, як то на загонь-буду, держкорд-медику, вадул-сучаву, солотв-сігет, куди там ще.
До речі, в нас є законсервована трансільванська тема... на той випадок, коли якесь Тальго зможе їздити через Центр Європи (нехай і псевдоцентр) і далі - у напрямку Бекляна на Сомеші.
Крім того беззупинковий 13-кілометровий транзит із Вишівської Долини до Великого Бичкова теж би спростив залізничні комунікації в тому краї: Яремче-Чоп чи Ясіня-Мукачеве...
Румунська сплітка 1520+1435 в добротному стані:
https://www.youtube.com/watch?v=JSEDanXgF2o&feature=youtu.be&t=1625