Ось
тут виклали цікаву статистику по потягу Ужгород-Лисичанськ. Як бачимо, зупинка в Здолбунові користувалась популярністю, поки вона там була
Дякую! З чого й видно (якщо я правильно читаю таблицю): на шляху 45/46 з Ужгорода найбільша вигрузка пасажирів у Львові і Здолбунові, потім - Київ, ну і так далі.
На шляху з Лисичанська Здолбунів попитом не користувався.
Zarazko, то чому Ви не взялися за ідею продовження 601/602 до Ковеля (через Здолбунів і Рівне, можливо без заїзду до Луцька)? Ви не готові були викласти 1000 грн на організацію масових звернень (не колективного звернення) громадян? Мали б нормальний (в обох напрямках) поїзд між Ужгородм і Рівним, враховуючи що прохід Львова у напрямку Ужгорода буде зміщено на 22...23 год. Дешевих перемог не буває, перемоги потребують інвестицій часу і коштів.
...
Пропонується лишити 601 13 зробити з ним в обороті по станції Солотвино бо по іншому не встигне обернутись
Воно вже 9 місяців (або й більше), як "пропонується", і тільки тепер це знаходить підтримку серед форумчан:
... Для цього хочу почути відповіді форумчан на кілька запитань:
1) чи припустимо організувати спільний обіг видовженого до Ковеля 601/602 з 13/14 (10 вагонів), що не вимагатиме тривалого відстою у Ковелі та забезпечить бажаний від'ємний відстій 13/14 у Солотвиному (спочатку відправляється Солотвино-Київ, а пізніше прибуває Київ-Солотвино)... що дозволить пізніше виїжджати із Києва та раніше прибувати до Києва?
...
Чекаю на форумчанську конструктивну критику.
З такими темпами побудови консолідованих рішень від громадськості, причетні зможуть їх опрацювати лише на графік 2020, а до того вони можуть непомітно скасувати 601/602... вони сплять, і їм це сниться.
Єдиний варіант - шукати компромісний графік з ранішим відправленням з Ковеля і проходженням Львова в районі 22 години.
О це було б дуже навіть непогано. Бо я чогось дуже сумніваюся, що в Перечині-Березному живе багато роботяг, які добираються до праці до Львова і заради яких так тримають розклад.
А зворотньо? 602 лишати без змін?
Тоді Віктор згадував про інший поїзд, але їх можна уніфікувати:
... Для огризка з шести вагонів зробити Львів о п’ятій ранку, Рівне о 08:30, Луцьк в 10, Ковель опівдні (при наявності міцного опору у стоянівського лобі через день катати через Стоянів, через день через Рівне).
З Ковеля можна виїжджати о 16, Луцьк о 18, Рівне о 19:30, Львів о 22:30, Тернопіль о першій ночі.
3) чи припустимо проходження цих двох поїздів по Львову у бік Ковеля 5:30-5:50 (з деякими варіаціями*) та в протилежний бік 22:30-22:50 (з деякими варіаціями*)?
...
Чекаю на форумчанську конструктивну критику.
Крім того, зараз Солотвино-Львів має узгоджену пересадку на ранковий ІС+ Львів-Київ. Для забезпечення симетричної узгодженої пересадки у зворотному напрямку (ІС+ прибуває о 22:40) є сенс зі Львова на Солотвино зробити десь одразу після 23:00. Я розумію, що до 22 ще будуть чекати, а до 23 можуть і недочекатися (Віктор наводив приклади). Однак, з іншого боку це відкриє можливість швидкого добирання із Києва до Самбірсько-Сянківської ділянки.
Я можу помилятись, тому хочу почути думку інших форумчан щодо переваг та недоліків узгодження Львів-Солотвино (можливо видовженого до вигляду Ковель-Львів-Солотвино) із прибуттям вечірнього ІС+ із Києва.