І куди? І о котрій годині в Черкасах? Вони в Черкаси всі автобусом поїдуть.
Зараз прибуття в Черкаси об 11:53. Якщо воно буде о 12:20, чи навіть 12:40, ви думаєте це щось принципово змінить?
Умань,- взагалі не є зараз аудиторією цього дизеля.
Дякую, капітане, чи не про це саме я і писав?) Умань не є аудиторією, бо розклад незручний. Якщо його зробити зручнішим, пасажиропотік може зрости. Питання в тому, наскільки.
До Христинівки ще трохи на роботу їдуть, їм теж пізніше не треба.
Якщо їм на роботу на 08:00, думаю прибуття о 7:30 буде більш приємним, ніж о 6:56, враховуючи що навряд чи ця робота буде десь на околиці міста, скоріше за все в центрі, або на колії.
Ранком з Христинівки до Умані базарники ще їдуть трохи. Ось у Христинівці потроху вже починається движ, Поташ, Тальне, Новоселиця Катеринопіль, Звннигородка, а по Багачевому вже стоячі можуть бути. Навпаки раніше треба, а не пізніше. Велика висадка ( з наступною посадкою на зустрічний) по Багачевому на базар. І часу базарувати,- дуже мало.
Ну це справді серйозний аргумент. Тільки от яка кількість цих базарників? Враховуючи, що це "прискорений" рейс дизеля, думаю що їдуть з Звенигородки і Новоселиці, максимум, бо вже з Тального навряд чи хтось буде їхати в Багачеве.