Я думаю, що попит був великим, що навіть на щоденно цілорічно претендував би (якщо прибуття до Києва до Києва буде не настільки рано, як у 76/75, то навіть більшість Криворожан би поїхали, не кажучи вже про Павлоград!
Та ну. Їхати з Кривого Рогу в Київ через Лозову?
Ніхто там масово так їхати не буде, окрім декількох пікових днів у році.Там кілометраж буде подвійний та 1,5 вартість.
До того ж 739/740 буде щоденним, а кому треба зранку, але не в 5.00, то є 101/102 та 71/72.
Ну з приводу Кривого Рогу так, забув інші поїзди врахувати... Але ж для Дніпра і особливо для Павлограда (!!) це досить непоганий варіант нічного поїзда, причому склад десь простоювати даремно буде!
Бо якщо брати з Кривого Рогу крім Києва і Львова (через Вінницю) більше нема куди і призначати особливо, якщо не враховувати літній сезон і новорічні свята!! (Ну і якщо розглядати формування і обслуговування саме в Кривому Розі, а не деінде..)
І ще одне: столиця є столицею, скільки поїздів не давай, всеодно їх мало буде (в більшості напрямків). Вище згадані поїзди 101/102 і 72/71 є єдиними (нічними) поїздами для Херсону (його "околиць") і Запоріжжя - Нікополя (їх "околиць") відповідно, тому беручи квитки з КРГ на зазначені поїзди, забираються місця з інших міст (ну якось так, хоч може і не мудро розписав).
По Львову (через Вінницю) для КРГ потрібне ще одне місто (типу Дніпра, або Запоріжжя) для нормального заповнення,
мені так здається, але ці міста вже східніше залишаються (і не можуть бути транзитними для цього)!!!
Або зробити швидкісним КРГ - Львів, Закарпаття (аналог 204/203), але по 9-10 вагонів тоді..., але при такій реалізації постане питання заповнюваності поїзду 134/133, адже КРГ - це основний пасажир там!!