Railwayclub.info main
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
16.12.18 , 17:12

Login with username, password and session length
Home | Help | Search | Login | Register | References | Blogs | Contact Information

railwayclub.info: train travel answers, travel deals

  discussion

    State borders and customs in train travels

      Пересечение границы с Украиной

Pages: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Reply | Print
Author Topic: Пересечение границы с Украиной  (Read 199526 times)
kop
Active user

Posts: 6252


View Profile
« Reply #350 on: 28.03.16 , 21:03 »
Share Reply with quote

Украина, что, переняла эту пакостную систему "90 за последние 180" у Шенгена?
уй-е...
Logged
John
Active user

Posts: 826


View Profile
« Reply #351 on: 28.03.16 , 21:03 »
Share Reply with quote

Так все вроде переняли, Молдова тоже, и Россия. Везде правило "90 из 180".
Logged
kop
Active user

Posts: 6252


View Profile
« Reply #352 on: 28.03.16 , 21:03 »
Share Reply with quote

в России вроде 90 за каждые 180.
Logged
Emblaze
Active user

Posts: 3356


View Profile
« Reply #353 on: 28.03.16 , 22:03 »
Share Reply with quote

Да, в России вроде бы так.
Logged
гнч
Guest
« Reply #354 on: 28.03.16 , 23:03 »
Share Reply with quote

хорошо, а что бы остаться на дольше, можно подать документы на гражданство? какие и куда подавать?

и так на всякий случай интересно, гражданину Украины в Беларуси, точно так же 90/180?
Logged
kop
Active user

Posts: 6252


View Profile
« Reply #355 on: 28.03.16 , 23:03 »
Share Reply with quote

сначала нужно иметь основания для гражданства :)
Logged
Kotenok
Active user

Posts: 3218


View Profile
« Reply #356 on: 29.03.16 , 00:03 »
Share Reply with quote

Украина, что, переняла эту пакостную систему "90 за последние 180" у Шенгена?
да
Logged
Maxy
Главный
Active user

Posts: 22125


View Profile
« Reply #357 on: 29.03.16 , 12:03 »
Share Reply with quote

хорошо, а что бы остаться на дольше, можно подать документы на гражданство?
не обов'язково громадянство. Достатньо одержати посвідку на тимчасове проживання (те що в усному мовленні обзивають "вид на проживання" або ВНЖ), це простіше і накладає менше зобов'язань. Там і з підставами простіше.
Хоча ситуація, коли підстави для громадянства є, а для ВНЖ немає - теж звісно трапляється.
Украина, что, переняла эту пакостную систему "90 за последние 180" у Шенгена?
уй-е...
система не пакостная, а на самом деле единственно логичная.
А предыдущие варианты (когда просто 90 считались и въезд/выезд их сразу сбрасывал) - это примитивизация, которая ломает логическую стройность с единственной целью избежать вычислений, которые могут оказаться трудоемкими без компьютера  - ведь возможен такой набор дат въезда-выезда, когда для ответа нарушалось ли правило 90 из 180 пришлось-бы очень долго считать дни с карандашом и листом бумаги, если компьютера нет. Понятно что эта примитивизация - изначально была временной и при достижении какого-то уровня компьютеризации подлежит отмене, т.к. компьютер даст ответ сразу-же.
Logged
гнч
Guest
« Reply #358 on: 29.03.16 , 15:03 »
Share Reply with quote

не обов'язково громадянство. Достатньо одержати посвідку на тимчасове проживання (те що в усному мовленні обзивають "вид на проживання" або ВНЖ), це простіше і накладає менше зобов'язань. Там і з підставами простіше.
Хоча ситуація, коли підстави для громадянства є, а для ВНЖ немає - теж звісно трапляється.
Добре! які перші кроки? які підстави і папери потрібні?
Logged
Sergio
Active user

Posts: 4231


View Profile
« Reply #359 on: 29.03.16 , 15:03 »
Share Reply with quote

Щось мені здається, що питання про підстави для дозволу на постійне проживання - це дуже далеко від теми.

Та ще задаються питання якось дивно - ми силою думки повинні здогадатись які у вас підстави? Це може бути робота, участь у релігійній місії, або возз'єднання сім'ї. Багато різних
І для кожного свої нюанси.

UPD - ось цей список знаходиться дуже легко.

Дозвіл на імміграцію поза квотою імміграції надається:

     1) одному з подружжя,  якщо другий з  подружжя,  з  яким  він
перебуває у шлюбі понад два роки,  є громадянином України, дітям і
батькам громадян України;

     2) особам,  які  є  опікунами  чи  піклувальниками   громадян
України,  або  перебувають  під  опікою  чи  піклуванням  громадян
України;

     3) особам, які мають право на набуття громадянства України за
територіальним походженням;

     4) особам,  імміграція  яких  становить державний інтерес для
України;

     5)  закордонним  українцям,  подружжям закордонних українців,
їх  дітям  у  разі їх спільного в'їзду та перебування на території
України.  {  Частину  третю статті 4 доповнено пунктом 5 згідно із
Законом N 2707-IV ( 2707-15 ) від 23.06.2005 }
« Last Edit: 29.03.16 , 15:03 by Sergio » Logged
Tags: customs crossing ukraine state border 
Pages: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Reply | Print
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Google visited last this page 29.03.16 , 03:03