В якомусь іншому паралельному житті не менше страсті відбуваються, чим з відкриттям продажі на деякі поїзди з 1/06. :)
«Юрик був в курсі, що Рязанцев наркозалежний, та бив свою співмешканку», – правозахисник.
Звільнення Андрія Рязанцева – спроба керівництва «Укрзалізниці» врятувати свою репутацію. У цьому впевнений голова правління ГО «Стоп корупції» Ігор Бондарчук.
«Сама потерпіла від агресії Рязанцева Наталія Ночвай розповіла, що той спілкувався з колишніми керівниками УЗ та теперішнім очільником компанії Іваном Юриком. Їм точно було про все відомо, вони були в курсі та звільнили його тільки тому, що ця ситуація стала відома широкому загалу, коли відео було оприлюднене на ресурсі «Стоп корупції», – зазначив він.
Як повідомляв «СтопКор» раніше, до рук редакції потрапило відео, на якому людина, схожа на директора з економіки та фінансів «Укрзалізниці» Андрія Рязанцева б’є жінку. Його колишня громадянська дружина Наталія Ночвай запевнила нас, що це саме він.
За її словами, за майже рік стосунків посадовець постійно її бив. У жінки щонайменше тричі діагностували струс мозку та інші численні забої.
Після цього вона дала детальне інтерв’ю «СтопКору», де в подробицях розповіла страшну історію їхнього спільного життя. Виявилося, що Рязанцев – наркозалежний уже щонайменше 3 роки та вживає наркотики щогодини (кокаїн та метамфетамін).
«У нього завжди в кишені є трубочка та пакетик», – розповіла вона.
За словами жінки, у стані наркотичного сп’яніння посадовець ходив на роботу.
«На роботі він поводився адекватно, але міг на всіх кричати, його могло видати те, що трясуться руки або ж аналізи», – додала жінка.
Те, що його безпосередній керівник Юрик не помічав тремору рук – підтверджує слова антикорупціонера.
«За словами Наталі, цей тремор неможливо не помітити», – зазначив він.
Також, за її словами, коли Рязанцев обіймав посаду директора з економіки та фінансів в УЗ, то щонайменше двічі приносив додому «кеш» по 60 тисяч доларів. Коли Наталія запитувала, звідки, то казав, що «заробив».
Всякі фото, відео є по посиланні.
https://stopcor.org/yuryk-buv-v-kursi-shho-ryazanczev-narkozalezhnyj-ta-byv-svoyu-spivmeshkanku-pravozahysnyk/?fbclid=IwAR2Vd3RF96RcdOvamrr4fTdtWOJi3e6YvCeDnwy2Hs4C0zNzB_8WhcjKLp0Задля справедливості варто додати ще думку самого "винуватця ситуації" із ФБ.
"Дорогие друзья , сегодня под давлением , которое я испытываю на себе уже на протяжении полугода , я принял решение завершить работу в компании Укрзализныця. Как и на всех предидущих местах работы , мне и моей команде есть чем гордиться .
В полной мере мне пришлось ощутить на себе методы давления , которое оказывают на людей работающих в интересах компании , а значит и государства . Ничего нового . Я проходил то же самое во всех госорганизациях где работал. Видимо именно сейчас спрос на честную работу отсутствует.
Учитывая до каких методов опустились мои оппоненты сегодня , не хочу ждать до чего это дойдёт завтра.
Время очень скоро все расставит на свои места. Выдержка - наше главное оружие.
Безусловно , я буду дальше бороться с коррупцией и беззаконием на каждом месте , куда бы меня не закинула судьба . Делал , делаю и буду делать я это по одной единственной причине - это моя страна , и я хочу что бы каждому , кто воспринимает ее так же , рано или поздно перестало быть стыдно за то что в ней происходит.
Искренне Ваш , Андрей Рязанцев."