Кр-свєтка 2. Щоб було більш зрозумілим, всі події розверталися на початку 17-го року. Це ще одна причина: цікаво, як там зараз працює
Система в цілому і в деталях. Щось однозначно змінилось, наприклад, вже не відкриваються деякі лінки у хлопця зі скамєйкі айнц унд зекциг. Використовував його хінти на ділянці Марсель--Париж. При мені вже
не працював трамвайчик, що спускає з гори в Трієст (їхав чимось з номером
квадро з підказки місцевого італійця)...
Маючи на руках архів (жалко викинути на), який складається із заміток, спогадів та білетів, спробую відтворити
the маршрут з уявним цвай-радом. Поїздом, звісно. Їздити по 100 км в день, вирячивши очі, то не моє вже. Хоча, можуть бути и виключення.
Спогади-спостереження 01. Ну, наприклад, чи налаштований Париж по-дружньому до велосипедиста? В цілому, х. єго зн-т (мабуть, ні, хоча згадав про Тур де Франс). Обітав в районі гар-дю-норда, там щось схоже на вілодіріжки було, але...
Корочє, ділянка Paris Nord--Brussel Mid долалась за допомогою izy. Сайт працює і зараз. Там немає опції провоз велосипеда, тобто почепити його десь там на гачок не зміг би, але у якості багажа,
причому
cumbersome (як видно з картинки фрагменту реального квитка, де найбільша з сторін пакунку < 2 m), це б коштувало мені додаткових 30 євро. Питання, як ще можно здолати цю ділянку з велом, мінімізувавши витрати? Все ж таки, це міжнародне сполучення. На вокзалі вистроїлась черга до контролю (як в аеропорту). На жаль, не зробив ніяких фото зсередені вагону...